Reedyk
Precies wat u nodig heeft

Reedyk bundelt expertise in hydraulica, mechanica, besturingstechniek en elektrotechniek om voor u een oplossing op maat samen te stellen.

Als er geen standaard antwoord voorhanden is, zijn wij op ons best. Voor het overzicht onderscheiden we vier divisies: compact cranes, hydraulics, waterjet cutting en industrial maintenance. De vier divisies versterken elkaar elke dag om u morgen nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Creatieve innovatie
We investeren volop in productontwikkeling en -vernieuwing. Als het beter kan of niet te koop is, dan ontwikkelen we het in eigen huis. Momenteel staan er maar liefst vier octrooien op naam van Reedyk. Eén daarvan is een draadloze afstandsbediening met als basis een tabletcomputer. Niet te koop, dus zelf ontwikkeld. Alles start vaak met een ogenschijnlijk simpele vraag, maar groeit zo maar uit tot de ontwikkeling van een unieke oplossing. Zoals een explosieveilige minihijskraan voor Koninklijke Shell.

Externe kracht: hechte samenwerking leveranciers
Maatwerk op hoog niveau vereist hechte samenwerking met leveranciers. We geven het vertrouwen aan één leverancier per productgroep die alles aan ons levert. Zo ontstaat optimale ondersteuning van de leverancier en besparen we veel tijd. Daardoor kunnen we u een hoog serviceniveau bieden en de resterende tijd investeren we in productontwikkeling.

Interne kracht: zelfstandige en betrokken medewerkers
De kracht van Reedyk is voor een belangrijk deel de zelfstandigheid van ons team, betrokkenheid bij het bedrijf en openheid in de bedrijfsvoering. Geef iedereen het vertrouwen om te doen waar hij of zij goed in is, is hier het uitgangspunt van eigenaar Dirk Reedijk.

Grensverleggend in MVO
Slimme machines werken ook mee aan een beter milieu. Duurzaamheid betekent voor ons allereerst een lange levensduur. Tevens hebben we bijvoorbeeld de eerste minihijskraan op een Lithium-accupack ontwikkeld. Een machine zonder uitstoot, maar ook flexibeler in te zetten. Zo zoeken we steeds naar de optimale combinatie tussen MVO en productverbetering.

Door de sterke ontwikkeling die wij door maken, maken steeds meer opdrachtgevers kennis met onze innovatiekracht. Ook voor uw specifieke behoefte ontwikkelen we een oplossing op maat. Wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op, dan maken we direct een afspraak. 

Erkend leerbedrijf SBB
Wij zijn door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een gecertificeerd erkend leerbedrijf. Wij staan garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.