WIJ HEBBEN DIRECT PLAATS VOOR EEN LASSER IN OPLEIDING

Reedyk is als leerbedrijf aangesloten bij het GO-college, een exclusieve techniekopleider in de regio. Zij bieden privaat onderwijs en training op MBO (BBL) niveau 3 en 4 voor de technieksektor. 

Wegens het naderend pensioen van een collega komt er een mooie opleidingsplek voor lasser in opleiding beschikbaar.   
 
Wil jij:

 • werken en leren (BBL)
 • graag werken met je handen 
 • denken in combinatie met doen
 • werken met passie in een hecht en gezellig team 
 • zelfstandig leren werken 
 • je brede interesse voor metaalbewerking inzetten
 • een toekomstbestendig vak leren
   
  Weet jij van aanpakken? Ben je leergierig, flexibel en communicatief vaardig dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!
   
  Wat ga je doen: 
  Je gaat allerlei constructiedelen maken die opgebouwd zijn uit plaatwerk en buis zowel rond als vierkant. Je gaat lassen en montagewerk doen. Het lassen van Aluminium, RVS en staal is een belangrijk onderdeel van je dagelijks werk. Daarnaast komt ook het werken achter een draaibank aan bod. Het werk is uitdagend en afwisselend door de veelzijdigheid aan opdrachten waar je aan werkt. Op donderdag ga je naar school en volg je de opleiding 'Allround Constructiewerker in de BBL-vorm'. De andere dagen van de week ben je aan het werk in onze werkplaats in Klaaswaal. Soms vinden de werkzaamheden op een andere locatie plaats. Om het vak van lasser goed onder de knie te krijgen werk je samen met een ‘ouwe rot’ in het vak. Vanuit het principe Meester – Gezel. Zo leer je direct alle opgedane kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Daarnaast leer je snel alle tips & tricks door de jarenlange ervaring van de Meester.

 
Solliciteren? 
Mail je cv en je motivatiebrief naar de heer De Jong van het GO-College (j.dejong@gocollege.nl). Zij kijken of je in aanmerking komt voor een opleidingsplek en doen de voorselectie. Als er een match gevonden is dan volgt er nog een sollicitatiegesprek bij Reedyk in Klaaswaal. 
 
Starten met een opleiding kan elke dag bij GO-college. En examen doe je als jij zover bent. Je volgt de opleiding in je eigen tempo. Voor meer informatie over het GO-college en de toelatingseisen kun je terecht op www.gocollege.nl.
 

© Reedyk

Delen